BEGÄR OFFERT

Smart med platsbyggd garderob i Stockholm

Det är snyggt och praktiskt med platsbyggd garderob i Stockholm. En platsbyggd garderob kan anpassas efter rum och förvaringsbehov.

Slipp problem med damm, yta som inte används och hyllor du inte kommer åt med en platsbyggd garderob i Stockholm som passar perfekt in i ditt hem. Det blir allt populärare att skapa platsbyggda garderober och det är inte så konstigt. Den här typen av förvaring är inte bara praktiskt den är också mycket estetisk.

En platsbyggd garderob i Stockholm

Den anpassade garderoben kommer att passa perfekt in i rummet. Den kan löpa längsmed en hel vägg och hela vägen upp till taket. Eller så kommer den att finnas i en vrå där det ändå inte gick att möblera på ett vettigt sätt. Med en platsbyggd garderob i Stockholm så får du en lösning som ger intrycket av att inte ta plats, men som kommer att rymma så mycket. Lösningar för insidan av garderoben är mycket flexibla.

Om du behöver mer plats att hänga kläder så ges mer utrymme till detta. Lådor kan ha många olika fack och en layout som stämmer väl överens med de behov av förvaring som finns. En garderob för barnens rum kan ha lösningar som gör att det blir lättare för små att komma åt utan att det blir rörigt.

Rent och snyggt

En stor anledning till att många väljer att installera en platsbyggd garderob i Stockholm är att den minimerar behovet av städning ovanpå och omkring möbeln. Det finns inget utrymme mellan garderob och tak och sidorna är också utan ihåligheter som samlar damm. Då garderoben står stadigt och inte rör på sig så är den också en säker installation som kommer att hålla och förbli vacker att se på längre en vanlig enkel massproducerad garderob.