BEGÄR OFFERT

Lackering garderobsluckor blir som nya av

När garderoben börjar se lite väl sliten ut så kan lackering av garderobsluckor leda till en garderob som ser helt ny ut.

När garderoben är helt ny så kanske ni tassar omkring den, men med tiden så kommer vardagens hantering att sätta sina spår. Om ni har en bra möbel av kvalitetsmaterial så kan renovering vara ett bättre alternativ än nyköp. Det finns lackering garderobsluckor blir som nya av. Lackeringen gör att rummet får en helt ny känsla och stämning.

Lackering av garderobsluckor

Det finns flera metoder för lackering av inredning. När det gäller luckor som går att ta loss så är det smidigaste att ta kontakt med en snickare. Snickaren kan hämta upp luckorna och sedan lackera dessa på sin verkstad. Om du vill få lackering garderobsluckor blir riktigt fina av så är professionell hjälp att föredra.

Det går att lacka själv men då ska du vara medveten om att lackning för hand sällan ger ett jämnt resultat. Dessutom så kanske du inte vill stöka ner i ditt hem genom att slipa och lacka trä. Finsnickaren lämnar stöket på sin verkstad och ser till att du får en garderob som blir så fin som den kan vara.

Lackering och snickerier

När du ändå passar på att genomföra lackering av garderobsluckor så kan det vara hög tid att se över hyllor och lådor. Kanske finns det fästen som inte sitter som de ska eller lådor som inte längre rullar ut och in på ett smidigt sätt. En snickare som kan renovera, bygga på plats och lacka kan också laga det som är trasigt.

Ta chansen att se över garderoben och att underhålla den så att förvaringen fortsatt är enkel och bekväm. Snickaren kan ge förslag utöver lackning så att du får ut mer av den möbel som du använder dagligen och för förvaring. Lackeringen är en investering i möbelns framtid och i rummets miljö!

 

 

Lackering av köksluckor i Stockholm

Description – Köp inte ett nytt kök! Med lackering av köksluckor i Stockholm så kommer befintlig inredning att snyggas till och bli som ny igen.

Inredning av trä är ett klassiskt val. Många svenska kök har luckor av trä som med tiden kan se rätt så slitna ut. Med ytbehandling så kommer köksluckorna att hålla längre, men flitig användning sätter sina spår. Om du funderar på att byta ut kökets luckor för att få en ny design och stil så bör du först beakta möjligheten att lacka om. Med lackering av köksluckor i Stockholm så blir de gamla luckorna som nya igen!

Lackering av köksluckor i Stockholm

När hyllorna är i gott skick så finns det ingen anledning att byta ut allting. Nya köksluckor räcker gott och väl. Då luckorna är gjorda av trä så är det för det mesta möjligt att putsa upp och lacka om. Under en lackering av köksluckor i Stockholm så går det också att ändra färgnyans i enlighet med de önskemål som finns.

Det här är inte en komplicerad renovering och samma snickare som tar hand om lackeringen kan se på hyllorna för att avgöra om det går att ändra om. Förutom att förstärka fästen och laga sådant som kanske har gått sönder så kan en finsnickare hjälpa till med platsbyggda lösningar som kommer att passa er kök så mycket bättre.

Ett personligt kök

När lackering av köksluckor i Stockholm är genomförd så kan snickaren montera fast luckorna igen. Han kommer att se till att de sitter på ett bra sätt och klarar av den dagliga hanteringen. För att köket ska kännas personligt så går det att välja nya beslag. Beslag kan vara av trä, metall eller kanske av plast.

En erfaren snickarfirma kommer att kunna ge alternativ och visa hur köket kan göras om utan att ni behöver köpa helt ny inredning. Det här leder till ett kök som känns personligt och fint. Dessutom så kommer lackering köksluckor bli fina av också göra att de håller längre.